Hei, -og velkommen tilbake til nytt semester! Dette semesteret startet dessverre opp igjen med nok en nedstegning. Det skulle vi helst vært foruten. Vi, som de fleste, er lei av digital undervisning og kansellerte arrangemeneter. Flere av dere kjenner kanskje på hvordan det siste året har påvirket dere psykisk og fysisk. Vi håper alle sammen på at hverdagen så snart som mulig kan returnere til normalt.

Vi i Studentrådet står likevel klare for å fortsette arbeidet vårt for å gjøre dette semesteret så bra som mulig. Både nyvalgte og erfarne tillitsvalgte i Studentrådet jobber kontinuerlig for en god studiehverdag. Innspill fra dere studenter settes stor pris på. Send oss gjerne en mail på studentradet@sr-mh.no eller ftv@sr-mh.no. Da kan vi bidra på å fremme nettopp din sak.

#

Comments are closed

Arkiv