Suppleringsvalg høsten 2021

Suppleringsvalg høsten 2021 Kjære studenter ved Fakultet for medisin og helsevitenskap,Studentrådet MH arrangerer suppleringsvalg for: to stillinger som instituttillitsvalgt (ITV) ved Institutt for helsevitenskap i Ålesund (IHA), en stilling  tom. høst  2021, og en stilling tom.

Read More »

Resultatene av trivselsundersøkelsen våren 2021

Studentrådet MH gjennomførte i mai en trivselsundersøkelse for å kartlegge hvordan studentene på fakultetet vårt har det, med spesielt fokus på Covid-19 pandemiens konsekvenser. Det er trist å se at mange har vanskelig for tiden.

Read More »

Valgresultat, suppleringsvalg V21

Valgresultat, suppleringsvalg våren 2021 Previous Next Da er valgresultatet for vårens suppleringsvalg klart, og følgende personer er valgt inn i Studentrådet MH. Studentrådet ønsker å takke alle som har stilt og gratulere de nyvalgte med

Read More »
Kategorier: Nyhet

Kaby Theivendran (FTV)

Fakultetstillitsvalgt ved Studentrådet MH – kaby.theivendran@ntnu.no