Valgresultat til suppleringsvalget Høsten 2021

Da er valgresultatet for vårens valg klart, og følgende personer er valgt inn i Studentrådet MH. Studentrådet ønsker å takke alle som har stilt og gratulere de nyvalgte med vervet. Studentrådet ønsker også å takke alle som har stemt og vist interesse for valget.

Nyvalgte vil tiltre stillingen snarest, og kommer til å motta en mail fra Studentrådet med mer informasjon om vervet deres. De tillitsvalgte som avtrer stillingen vil ta kontakt for erfaringsoverføring.
  • Instituttillitsvalgt ved Institutt for Helsevitenskap i Ålesund (1 år): Amanda Berg
  • Instittuttillitsvalgt ved Institutt for Helsevitenskap i Ålesund (1/2 år): Amy Bergset
Det er fortsatt ledig stilling i Gjøvik (IHG). Ta kontakt på ftv@sr-mh.no for å melde interesse eller om du lurer på noe rundt vervet.
#

Comments are closed

Arkiv