Om kort tid vil campusene være preget av julestemning for å lette på eksamensstresset som vi alle vet nærmer seg. Vi i SR ønsker å glede alle studenter ved MH-fakultet og kommer til å besørge campus med både stas, pepperkaker og gløgg gjennom november-desember, for at du som student skal få en liten boost når hodet er slitent etter litt for mye pensumlesing og et par timer overtid på lesesalen. 

Hvor kan du finne pepperkaker og gløgg på Campus?
Det vil bli satt ut pepperkaker og gløgg, samt. klementiner og kanskje noe annet godt, i fellesarealene/pauserommene på Øya Helsehus, Kunnskapssenteret og MTFS. Våre tillitsvalgte i Ålesund og Gjøvik vil også bidra til å løfte både stemning og skape julestemning på sine campus.

Dersom dere oppdager at det er tomt for enten pepperkaker eller klementiner, kan dere sende en mail til ftv@sr-mh.no, så vil eksamens-hjelpenissen komme med påfyll snarest!

Vi håper at så mange som mulig får gleden av årets lille glede fra SR og at flere får den ekstra energien de trenger for å komme seg gjennom lesing og eksamen. Vi heier på dere alle!

*Det kan forventes å finne goder rundt om på campus fra mandag 22. november.

#

Comments are closed

Arkiv