Det er igjen tid for å søke velferdsmidler og i år har Studentrådet MH en historisk stor velferdsmiddelpott, som følge av corona det foregående året! Med andre or der det mer penger i potten, så her er det ingen grunn for å ikke søke. 

Hva kan det søkes om?
Det kan søkes midler til arrangementer og prosjekter for hele 2022!

Vi ønsker veldig gjerne å dele ut alle midlene vi har, og håper på både mange og store søknader i år. Husk å sjekke ut kriteriene på siden, for hvordan man søker om velferdsmidler. Disse finner dere her. 

Skulle det dukke opp noen spørsmål rundt søknadsprosessen, eller hva som må være med for at en søknad skal bli godkjent, er det bare å sende oss en melding på Instagram, Facebook eller slide inn på mail ftv@sr-mh.no. 

Masse lykke til med søkingen, og husk – søknadsfristen er 25. november, kl. 23:59!

#

Comments are closed

Arkiv