Studentrådet MH ønsker alle studenter ved fakultetet en riktig god jul og et godt nyttår! Det har vært en glede å jobbe på vegne av dere og ikke minst samarbeidet vi har opplevd på tvers av de ulike studiene ved fakultetet.

På nyåret vil to nye fakultetstillitsvalgte inntre, da Kaby og Malin trer av. Vi ønsker i den anledning Kaby og Malin lykke til videre med studier og jobb og gleder oss til samarbeidet sammen med de nye tillitsvalgte! Takk for jobben dere har gjort i og for Studentrådet.

Ved ISM, INB, IPH, IHG og IHA vil det også tiltre nye instiuttillitsvalgte, da Bjørk, Oda Beate, Oda S. og Fredrik trer av nå til jul. Vi er enormt takknemlig for den tiden dere har gitt vervet og for den jobben dere har gjort for studentene. Studentrådet ønsker dere masse lykke til videre med både studier og arbeidslivet!

Til studentene: Tusen takk for tilliten – vi gleder oss til å kunne fortsette arbeidet for studentene videre!

Med vennlig hilsen

Ledergruppen SR MH

Stig, Kaby og Malin

#

Comments are closed

Arkiv